Entry, Kitchen & Bathroom

Entry & stairs

The drab and confined entry was redesigned to a contemporary, light, open and welcoming space. An enlarged void was created beside the stairs to provide a more dramatic and better proportioned entry. The dreary cloister-look stairs were rejuvenated by crisp white paint and stainless steel look non-slip treads to add the wow factor.

Kitchen

The once dark and poorly designed kitchen is now the delightful, bright hub for this family.

Bathroom

The family bathroom space was redesigned and maximised by raising a separate shower beside the bath. The cleansing white of the tiles leverages the mint green insert, creating interest and extending the eye upward for a more spacious feel. The frameless glass shower door and elegant fittings brought this bathroom into its luxury class.

Fresh and uncontrived.